SELSKAP

LIVETS STORE ØYEBLIKK

Hotel Norge har lange tradisjoner når det gjelder å skape den perfekte rammen ved små og store anledninger. Vi sørger for herlig mat og tilpasset oppdekning i stemningsfulle lokaler. Du kan invitere familie og venner i trygg forvissning om at vårt erfarne vertskap gir dere en uforglemmelig opplevelse.

VI ELSKER BRYLLUP

La oss være med å bidra til dine bryllupsgleder! Hotel Norge er et trygt valg når livets høydepunkt skal feires. Alt kommer til skjønneste orden når brudeparet planlegger sin store dag sammen med erfaring og kompetanse fra hotellet. Vi tar hånd om alle detaljene som bidrar til å gjøre den store dagen perfekt. Kjøkkenet lager din bryllupsmeny med smaker og farger som begeistrer. Som vertskap vil vi gjøre vårt ypperste for å skape en uforglemmelig dag – velkommen til bryllupsfest på Hotel Norge!

JULEBORD

Eget lokalet til ditt julebordet får du på Hotel Norge. Om du velger buffet eller tallerkenservering så deler du ikke med andre. Gøye taler, underholdning og kollegafelleskap nyter dere i private rammer. Her får du den beste julematen Hotel Norge er kjent for, dyktige servitører og herlig julestemning.

 

KONTAKT OG BOOKING


Klikk for å få kontakt informasjon for bookingansvarlig Hilde Tånevik