HOTELL

Hotell i Kristiansand – Hotel Norge – Et midtpunkt i byen

Tradisjonsrike Hotel Norge er et hotell i Kristiansand, et sjarmerende hotell av høy kvalitet, og et naturlig valg for alle som ønsker å bo i umiddelbar nærhet til folkelivet og attraksjonene i Sørlandets hovedstad. Fra Hotel Norge går du rett ut i byens gågate – Markens gate – og har også gåavstand både til Kilden Teater- og Konserthus, Fiskebrygga, samt den populære Bystranda. I tillegg er du bare en 10–15 minutters kjøretur unna barnas soleklare favorittsted, Kristiansand Dyrepark.

Hotel Norge tilbyr 172 hotellrom av høy kvalitet, inkludert to flotte suiter. Alle rom har aircondition og deilige Jensen Ambassadør-senger som sikrer den gode nattesøvnen.

Kunsten å nyte livet

Som gjest på Hotel Norge kan du glede deg over vår unike kunstsamling; alle hotell- og fellesrom er nemlig smykket med i alt 1300 originale kunstverk fra kjente kunstnere som Kjell Nupen, Per Fronth, Ferdinand Finne, Nicolai Widerberg m.fl. Og i toppetasjen, med praktfull utsikt over byen og innseilingen, kan du benytte hotellets trimrom og sauna, eller puste ut i Reflektoriet, et vakkert stillerom personlig utsmykket av Kjell Nupen.

Spis godt

Hotellets restaurant, Café Dronningen, er et av byens mest populære spisesteder. Her kan du starte dagen med byens beste frokost bestående av ferske bakervarer fra hotellets eget bakeri. Prøv også våre deilige lunsj- og middagsretter, gjerne sammen med en god vin og en lekker dessert; alt servert med et smil fra våre hyggelige servitører.

Vi er et meget godt valg, dersom du leter etter hotell i Kristiansand, gå til vår booking her!